Magyarból jeles

A Kiss Kata Zenekar és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége TISZTELET A BÁTRAKNAK! – MAGYARBÓL JELES című rendezvénye március 10-én a Magyarság Házában került megrendezésre, ahol a zenekar MAGYARBÓL JELES exkluzív zenei kiadványának bemutatójával az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója előtt tisztelegtek a szervezők, ahogyan a kiadványon szereplő dalok a magyar nemzeti ünnepek és emléknapok előtt tisztelegnek. A rendezvényen a 48-as honvéd hagyományőrzőket zászlóaljunk képviselte.

A rendezvényen beszédet mondott Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke, Tardy Anna, az EMMI Miniszteri Kabinet kulturális főtanácsadója, Dr. Hoffmann Rózsa országgyűlési képviselő, a Parlament Kulturális Bizottság alelnöke, Dr. Solti Péter, a Klebelsberg Központ elnöke és Kiss Kata énekesnő. A most megjelent kiadvány oktatási segédanyagként fog az ország összes általános iskolájába eljutni, amelynek első 500 példányát a rendezvény keretében Dr. Solti Péter vett át Kiss Katától.

1848/49 Szabadságharc Budai 2. Honvédzászlóalj - Budakeszi Katonai Hagyományőrző Egyesület © 2014. Minden jog fenntartva.